Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Πατατοκροκέτες!

 
                                Ένα φαγητό πολύ εύκολο αλλά πολύ νόστιμο



Καθαρίζουμε μία πατάτα και την τρίβουμε στον τρίφτη . Πλένουμε με νερό και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας την τριμμένη πατάτα.


 Ρίχνουμε δύο αυγά ελαφρώς χτυπημένα, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρώς.


Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι κουταλιές από το μείγμα 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε ζεστές τις κροκέτες αλλά είναι και πολύ καλές κρύες
Ένα φαγητό της στιγμής που θα αρέσει σε όλους.